tisdag 30 juli 2013

Sörtorpadagen 10:e augusti

Om du inte befinner dig alltför långt borta från Härryda den 10:e augusti kan jag tipsa om ett väldigt trevligt evenemang: Sörtorpadagen. Mellan 11.00 och 15.00 kan du titta på gamla fina traktorer och bilar. Se ett riktigt proffs visa fårvallning, Olle Johansson från Hindås. Det bjuds också på agility med minishettisar, hästparad och kaninhoppning.

Vi har också bjudit in lokala företag som ställer ut och säljer allt från fisk och sylt till installationer av bilstereo. Barnen kan roa sig med bland annat fiskdamm, ponnyridning och ansiktsmålning. Lotteri, mat och mycket mer. En riktigt härlig dag på landet för hela familjen!

Det är fri entré och parkeringen kostar bara 20 kr. Kommer du med en traktor eller annat veteranfordon så parkerar du gratis på utställningsområdet.

Om du funderar på varför jag gör reklam för det här evenemanget så är det för att jag är ordförande i Sörtorpa Fritidsförening som arrangerar det hela. Det här är 5:e året och förra året kom det 1000 besökare. Vill du veta med kan du gå in på www.sortorpa.se och klicka på evenemanget i kalendern eller söka på Sörtorpadagen på facebook.

Varmt välkomna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar